Usynlig tannregulering

En revolusjonerende behandling som bruker skreddersydde, gjennomsiktige skinner for å gradvis rette tennene dine. Med usynlig tannregulering vil ingen se at du regulerer tennene dine, med mindre du forteller dem det!

Usynlig tannregulering | Sorrisi

Invisalign er behagelig å ha på, og skinnen er avtagbar slik at du kan både spise og rengjøre tennene uten problemer. Før behandlingen starter vil du få se en animasjon av tennenes bevegelse, samt det ferdige resultatet.

• Egnet løsning for de fleste.
• Flyttbar, komfortabel og nesten usynlig.
• Lettere å opprettholde god munnhygiene.
• Viktig å bruke 22 timer til dagen.
• Hver skinne brukes i rundt en uke.

Før og etter | Sorrisi

Før og etter

Eksempelet viser voksen pasient med alvorlig trangstilling i over og underkjeve. Pasienten har i tillegg veldig smale tannbuer. Hygiene ble i dette tilfellet svært utfordrende for pasienten på grunn av tannstillingen. Den dårlige tannstillingen har og gitt pasienten tannkjøtt retraksjoner.

Her kan du se bilde av før og etter kjeveortopedisk behandling. Etter 14 måneder med avtagbare skinner er smilet totalt forandret, sunnere og mer helhetlig.

Før og etter | Sorrisi

Før og etter

Eksempelet viser en voksen pasient med utstikkende fremtenner i overkjeven, pasienten ønsker å korrigere dette med avtagbare skinner. Etter første konsultasjon blir pasienten forklart at grunnen til tennenes posisjon er at framtennene i underkjeven treffer på en slik måte at framtennene i overkjeven blir presset ut. Det blir derfor foreslått å behandle både over og underkjeve.
Behandlingstiden her var 10 måneder.

Før og etter | Sorrisi

Før og etter

Denne 60 år gamle damen som kom til klinikken for å forbedre smilet, hun ønsket hvitere og rettere tenner. Den beste og mest konservative fremgangsmåten i slike tilfeller er at flere spesialister samarbeider. Pasienten har vært hos en allmenn tannlege og hos oss som kjeveotroped. Anbefalingen her er å regulere tennene for å forbedre funksjonen, dette vil også legge til rette for en mer konservativ behandling for allmenn tannlegen som avslutter behandlingen med skallfasetter.

Her kan du se bilde av før og etter kjeveortopedisk behandling. Den kjeveortopediske behandlingen tok i dette tilfellet 8 måneder.

Vi tilbyr også:

Tannregulering | Sorrisi

Tannregulering

Tannregulering, fast apparatur, er den tradisjonelle måten å regulere tennene på. Reguleringen blir limt på forsiden av tennene dine.

Funksjonell apparatur | Sorrisi

Funksjonell apparatur

Funksjonell apparatur hjelper barn med smale og underutviklede kjever som forårsaker trangstilling av tennene og feil bitt. Apparaturet bidrar til å korrigere beinproblemet, mens tannproblemet korrigeres med ortodontiske bøyler.